MEDLEMSDAG 14 MAJ 2015

En underbar dag i Lindwallska sjön och klubbens traditionella medlemsdag i sjön. Ett 40 tal klubbmedlemar och dess familjer hade samtalats denna sköna Kristi himmelfärds dag. Våren har kommit till Blekinge, och vädret vara till det bästa. 

Inför denna medlemsdag så hade klubben gjort en extra isättning av fisk, dock med lite mindre regnbåge denna gång, mestadels för att få en bra balans av fiskbeståendet i Lindwallska sjön. 

En två timmars fiske tävling drog igång vid halv tio tiden, och alla vara ”taggade” och fisket kunde på börjas. Några spontan uttryck hördes runt sjön ”andra sidan är ni klara!”.

Efter två timmar så hade grillmästare Niclas de välsmakande korvarna klara till alla, med div tillbehör (vi får hoppas att räksalladen kommer till hösten ;./ ). Samtigit så drog invägningen av den upptagna fisken igång. De flesta fiskarna som hade fångats hade en vikt på 0,6-0,9 kilo, och det blev en jämnt i toppen.

 

 

Bäst blev slutligen Hugo Blomberg på en fin regnbåge på 0,87. Ett stort grattis till vår junior, som visade alla gubbar vart skåpet  skall stå.

 

 

Tack till Er alla som var med denna fina dag, och vi hoppas på att se  Er alla igen till                 höstens medlemsdag.

Ett speciellt tack till Wayne, klubbens ansvarig för Lindwallska sjön för ett väl planerat arrangemang.

 

Tävlings resultat;

  1. Hugo Blomberg         0,87 kg
  2. J-E Grimskär            0,81 kg
  3. Tobias Åkersson       0,71 kg
  4. J-E Grimskär            0,67 kg
  5. Wayne Holmberg      0,65 kg
  6. Wayne Holmberg      0,62 kg
  7. Niclas Andersson      0,61 kg
  8. Richard Johansson    0,61 kg
Kommentar
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)