Medlemsdag Lindwallska Sjön våren 2014

Ungefär 25 personer deltog vid vår årliga medlemsdag i Lindwallska sjön. En trevlig förmiddag med mycket fiske snack och trevligt umgänge med fiskekompisar. Korvgrillning med tillbehör sköttes med största noggrannhet av Nicke, även gott nytt kok kaffe fanns på plats

Vädret såg under morgon inte så bra ut, men när klockan närmade sig 09:00, och vi startade upp, så kikade också solen fram en liten stund

En del i medlemsdagen är det inofficiella klubbmästerskapet i Regnbåges fiske i Lindwallska sjön. En tävling där alla kan medverka, och där reglerna är enkla. Efter ett par timmars fiske så blev Jan-Erik Grimskär årets segrare, med en regnbåge på 2100 gram, silver och brons platsen kneps av Sjöns ordförande, Wayne Holmberg.

 

 

Tyvärr så fick inga av de deltagande juniorerna någon fisk denna dag, trots många bra försök, och stöd och fiske tips från våra äldre medlemmar.

 

Vi hoppas att alla trivdes och fick en trevlig fiskedag tillsammans med andra klubbmedlemmar. Vi kommer att återkomma till hösten med en ny medlemsdag.

 

Kommentar
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)