Fiskekort till Lindwallska sjön köper du här

 

Nu kan du enkelt köpa fiskekort till Lindwallska sjön direkt här. Klicka bara bilden härunder;

och följ sedan anvisningarna. Du betalar med VISA eller MasterCard och fiskekortet levereras som SMS och via E-post inom några sekunder.

 

Här kommer en liten sammanställning över vanliga funderingar runt att köpa fiskekort på nätet.

 

1. Hur betalar jag mitt fiskekort?

Du betalar med VISA eller MasterCard i slutet av köpprocessen. Du har nu möjlighet att ansluta ditt betalkort så att systemet kommer ihåg det nästa gång du ska handla och det blir betydligt smidigare och enklare. Detta kräver att du registrerar ett användarkonto på fiskekort.se. Har du redan ett sånt kan du enkelt ansluta ditt betalkort.

 

2.Hur handlar jag ett fiskekort?

Du kan göra på två sätt

 

Registrera ett användarkonto (vår rekommendation)

Detta tar bara en minut och sen går det mycket enklare att handla fiskekort då du ej behöver ange namn, mobilnummer och epost när du ska handla. Allt är förifyllt och du behöver bara välja vilket fiskekort du ska köpa samt när det ska gälla.

 

Ej registrera användarkonto

Detta passar dig som kanske bara tänkt handla fiskekort en gång. Du får då ange uppgifterna på ditt betalkort varje gång du handlar. Du får fiskekortet som SMS och som mail. Du kan däremot inte se dina tidigare köp i vårt system utan måste spara dina SMS och mail som bekräftelse på köpet. Vår rekommendation är att registrera användarkonto. Det blir enklare att handla om du tänkt köpa fiskekort vid fler tillfällen.

 

Oavsett vilken metod du väljer är ditt fiskekort bara någon minut bort.

 

3. Kan jag spara mina kortuppgifter för enklare köp?

Svar: Ja, vi nyttjar nu samma teknik som Appstore, Spotify, Google Play mfl. På så sätt slipper du ange alla kortsiffror varje gång du ska köpa ett fiskekort. När du väl sparat din profil behöver du bara bekräfta att du vill betala med ditt lagrade kort. Istället för minst 23 knapptryckningar räcker det nu med 1.

 

4. Måste jag registrera ett användarkonto på Fiskekort.se?

Svar: Nej det behöver du inte men vet du att du kommer handla fiskekort fler gånger rekommenderar vi starkt att du registrerar ett konto. Det blir så pass mycket enklare andra gången du ska köpa fiskekort.

 

Du behöver du bara logga in och då är det mesta förifyllt. Det enda du behöver göra då är välja fiskekort och när det ska gälla samt bekräfta att du vill betala med ditt registrerade betalkort.

 

5. Hur levereras fiskekortet?

Svar: Om du har angett mobilnummer och mailadress så kommer fiskekortet både till din e-postadress och skickas även som ett SMS direkt till din telefon.

 

Om du har registrerat ett användarkonto på Fiskekort.se hittar du alla dina köpta fiskekort under knappen mina fiskekort.

 

6. Jag har tidigare handlat på svenskafiskevatten.se och haft användarkonto. Måste jag registrera ett nytt nu?

Svar: Nej det behöver du inte göra. Dina gamla inloggningsuppgifter fungerar i det nya systemet.

 

7. Måste jag ha mitt betalkort anslutet till 3D secure?

Nej, vi använder inte den tekniken så du behöver inte ange 3D secure lösenord eller ha med dig bankdosa ut i skogen för att kunna köpa fiskekort på Fiskekort.se

 

8. Kostar det något utöver fiskekortspriset?

Svar: Vanligtvist inte. De flesta mobilabonnemang har idag både gratis surf och gratis SMS. Om du inte har gratis mobilsurf kan kostnaden bli ett par kronor. Från datorn tillkommer som vanligt inga kostnader om inget annat anges.

 

9. Vilka kort kan jag betala med?

Svar: På Fiskekort.se kan du betala med VISA och Master Card

 

10. Hur bevisar jag att jag har ett fiskekort?

Svar: Om du blir kontrollerad visar du antingen upp fiskekortet du fått som SMS eller e-post eller visar upp det fiskekort du skrivit ut. Varje fiskekort har ett unikt nummer som kontrollanten kan verifiera på plats. Vissa fiskeområden kan ha krav på att fiskekortet ska vara utskrivet på papper för att vara giltigt.